Twitter valtaoja

Iltalehti Twitter पर: “Esko Valtaoja joutui pyörremyrskyyn …

Valtaoja käytti sanoja tavalla, jolla jokainen käyttäisi niitä keskustelussa, jota ei televisioida. Meille on rakennettu nyt turhaa kaksinaismoralismia.

Päivän Byrokraatti on Twitter: “Professori Esko Valtaoja: ”En …

26.12.2019 — Valtaoja on aivan liian viisas mies vihreiden kannattajaksi. Siellä uskonlahkossa kun faktat, jotka ei sovi omaan ideologiaan eivät ole faktoja.

Jari Sarasvuo on Twitter: “Tunnustuksellinen anarkisti Esko …

Tunnustuksellinen anarkisti Esko Valtaoja kirjoittaa toivoa herättävästi valta-kriittisestä aatteestaan kirjassaan Avoin tie. … Jos Valtaoja käyttää …

Raisa Valtaoja (@rvaltaoja) / Twitter

Raisa Valtaoja · @rvaltaoja. ·. Jun 8, 2018. Lupaan muistaa loman jälkeen: varataan aikaa moottorin käynnistämiseen vaikka olisi kiire soutaa täysillä.

Ilta-Sanomat on Twitter: “Mitä tapahtui, kun kamerat menivät …

21.11.2021 — En tiedä onko Valtaoja itseidentifioitunut valkoiseksi, mutta valtaosa suomalaisistahan on suomalais-ugrilaista alkuperäiskansaa.

Joakim Vigelius on Twitter: “Esko Valtaoja: ei pitäisi kytätä …

19.11.2021 — Aktivisti antoi kasvot juuri sille, mistä emeritusprofessori Valtaoja puhui. Translate Tweet.

Dimitri Ollikainen on Twitter: “Voiko Esko Valtaoja toimia …

21.11.2021 — Voiko Esko Valtaoja toimia rasistisesti, vaikka tarkoitusperät eivät olisi rasistiset? Onko n-sana koskaan ollut neutraali Suomessa?

Pank Frappa on Twitter: “Esko Valtaoja sanoo niin neutraalin …

20.11.2021 — Esko Valtaoja sanoo niin neutraalin ja asiallisen kommentin kun vain voi sanoa. Mikä onkaan vastaus Valtaojan mielipiteeseen…. #sannikka.

Sanna Ukkola on Twitter: “Miten voi olla mahdollista, että …

Miten voi olla mahdollista, että Valtaoja kehtaa piiloutua hostin selän taakse? Itse hän sitä n-sanaa käytti ja sai kohun aikaan.

Yle Uutiset on Twitter: “Ennen oli kaikki paremmin – Esko …

Ennen oli kaikki paremmin – Esko Valtaoja: “Pöljempää sanontaa tuskin on vastaan … Avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaojan mielestä nykyinen …

Keywords: twitter valtaoja