Oulunkylä – Myytävät asunnot ja asuinalueen tiedot

Oulunkylä, Helsingin pohjoisosassa sijaitseva kaupunginosa, tarjoaa monia houkuttelevia asumisvaihtoehtoja. Tässä artikkelissa tutustumme Oulunkylän asuinalueeseen sekä listataan joitakin myynnissä olevia asuntoja.

Oulunkylä asuinalueena

Oulunkylä on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue, joka tarjoaa monipuolisia palveluita asukkailleen. Alueelta löytyy terveysasema, kirjasto, kouluja, päiväkoteja sekä kauppoja, jotka takaavat asukkaille mukavan ja helpon arjen. Alueen hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat myös nopean ja vaivattoman liikkumisen eri puolille kaupunkia.

Myytävät asunnot Oulunkylässä

Oulunkylän asuntomarkkinat tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja niin uusille asunnonetsijöille kuin asunnon vaihtoa harkitsevillekin. Alla on listattuna muutamia myynnissä olevia kiinnostavia asuntoja Oulunkylässä:

Asunnon tyyppi Pinta-ala (m²) Hinta (€)
Rivitalo 120 350 000
Kerrostalo 80 280 000
Omakotitalo 150 450 000

Etuovi Oulunkylä

Etuovi on suosittu asuntopalvelu, jossa voit tutustua tarkemmin Oulunkylän asuntotarjontaan. Etuovi tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia asuntoja, jotka vastaavat eri tarpeita ja budjetteja. Oulunkylässä on myös mahdollista löytää asuntoja myynnissä suoraan yksityisiltä myyjiltä.

Myydään Oulunkylä

Monet asunnonomistajat haluavat vaihtaa asuntoa ja saattavat ilmoittaa myytävänä olevasta asunnostaan sanalla “myydään Oulunkylä”. Tämä voi olla hyvä tapa löytää tarpeisiisi sopiva asunto alueelta. Käytä esimerkiksi asuntohakupalveluita tai etsi paikallisia kiinteistönvälittäjiä ja tutustu heidän tarjontaansa.

Yhteenveto

Oulunkylä tarjoaa miellyttävän ja monipuolisen asuinympäristön Helsingissä. Alueen hyvin säilynyt luonto sekä monipuoliset palvelut houkuttelevat asukkaita eri elämäntilanteista. Tutustu tarkemmin Etuovin tarjontaan ja löydä itsellesi sopiva myytävä asunto Oulunkylästä.

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat Oulunkylän asuinalueen myytävät asunnot?

Oulunkylässä on useita myytäviä asuntoja. Oulunkylän asuinalueella on monipuolinen tarjonta myytäviä asuntoja eri hintaluokissa ja kokoisina.

Mistä voi löytää myytäviä asuntoja Oulunkylästä?

Parhaiten myytäviä asuntoja Oulunkylässä voi etsiä Etuovi -sivustolta. Etuovi -sivusto tarjoaa kattavan valikoiman myytäviä asuntoja Oulunkylässä eri välittäjiltä.

Onko Oulunkylä hyvä asuinalue?

Kyllä, Oulunkylä on monen mielestä hyvä asuinalue. Oulunkylässä on rauhallista ja vehreää, hyvät liikenneyhteydet sekä paljon palveluita, mikä tekee siitä houkuttelevan asuinalueen.

Miten voi myydä asunnon Oulunkylässä?

Oulunkylässä asunnon voi myydä esimerkiksi Etuovi -sivuston kautta. Etuovi -sivusto tarjoaa mahdollisuuden jättää myynti-ilmoitus asunnosta Oulunkylässä ja tavoittaa suuri määrä potentiaalisia ostajia.

Mitä asunnot Oulunkylässä tällä hetkellä maksavat?

Asuntojen hinnat Oulunkylässä vaihtelevat, mutta keskihinta on noin x euroa. Oulunkylän asuntojen hinnat riippuvat muun muassa sijainnista, kunnosta ja koosta. Keskimääräinen hinta Oulunkylän asunnoille on noin x euroa.

Kuinka monta myytävää asuntoa Oulunkylässä on tällä hetkellä saatavilla?

Tällä hetkellä Oulunkylässä on tarjolla noin x myytävää asuntoa. Oulunkylässä on tällä hetkellä monia erilaisia myytäviä asuntoja tarjolla eri välittäjiltä.

Kuinka nopeasti asunnot Oulunkylässä yleensä menevät kaupaksi?

Asuntojen nopea myyntiaika riippuu monesta tekijästä, mutta hyvällä hinnalla ja kunnolla varustellut asunnot menevät yleensä nopeasti kaupaksi. Oulunkylässä hyvin hinnoitellut ja houkuttelevat asunnot menevät yleensä nopeasti kaupaksi, mutta myyntiaika voi vaihdella.

Onko Oulunkylässä ilmoitettu myynnissä olevia asuntoja?

Kyllä, Oulunkylässä on ilmoitettu myynnissä olevia asuntoja. Oulunkylässä on useita ilmoitettuja myynnissä olevia asuntoja, jotka voi löytää esimerkiksi Etuovi -sivustolta.

Mikä tekee Oulunkylästä houkuttelevan asuinalueen?

Oulunkylässä on paljon vihreitä alueita, ulkoilumahdollisuuksia, hyvät kulkuyhteydet ja laadukkaat palvelut, mikä tekee siitä houkuttelevan asuinalueen. Oulunkylässä asuminen tarjoaa luonnonläheisen ja rauhallisen ympäristön samalla kun kauppojen, ravintoloiden ja muiden palveluiden läheisyys tekee arjesta vaivatonta.

Miksi Oulunkylä on suosittu asuinalue?

Oulunkylä on suosittu asuinalue sen viihtyisän ilmapiirin, hyvien palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien vuoksi. Oulunkylä tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet kaupunkiin ja sen luonnonläheisyys tekee siitä houkuttelevan asuinalueen.

Artiklen Oulunkylä – Myytävät asunnot ja asuinalueen tiedot har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 40 anmeldelser